Nasi eksperci
DORADZAMY > ZAOPATRUJEMY > SERWISUJEMY > SZKOLIMY
Jeżeli jesteś właścicielem bądź menadżerem w zakładzie pralniczym, hotelu lub restauracji, pracujesz w szpitalu lub domu pomocy społecznej, powinieneś oczekiwać od nas profesjonalnego doradztwa w zakresie ww. zagadnień.
Możemy wyposażyć Państwa obiekty w najnowocześniejsze sprzęty: chemii obiektowej oraz gastronomicznej wraz z automatycznymi dozownikami, pralnice, suszarki oraz magle, dobrać środki pralnicze, zamontować automatyczne pompy dozujące do środków pralniczych w płynie, dobrać odpowiednie środki do higieny kuchennej i HK.
Jeżeli jesteście zainteresowani rozpoczęciem działalności w branży usług pralniczych, zamierzacie otworzyć hotel lub restaurację, podzielimy się z Wami wszelką posiadaną przez nas wiedzą i pomożemy uruchomić Waszą nową inwestycję.
NASI EKSPERCI SZKOLĄ I OPTYMALIZUJĄ PROCESY DOTYCZĄCE PERSONELU HOTELOWEGO, DOBORU I ZUŻYCIA ŚRODKÓW CHEMICZNYCH.
Edward Blecher - ponad 20 lat w branży profesjonalnej higieny obiektów i pralnictwa przemysłowego. Poszukuje innowacyjnych rozwiązań z rynków europejskich. Wprowadził do Polski takie znane marki, jak: Bactemia, Sallo, Zollner, Fantom. Prowadzi szkolenia dla housekeepingu w językach polskim, ukraińskim, rosyjskim, litewskim i angielskim. Założyciel Eco Club w 2001 roku, do chwili obecnej Prezes Zarządu angażujący się osobiście w procesy wdrażania nowych rozwiązań na rynku krajowym.
Małgorzata Durczak – Regionalny Menager Sprzedaży, doradca hotelowy. Hotelarstwo to jej pasja. Dyrektor hoteli i manager obiektów hotelowych. Zna procesy uruchamiania i prowadzenia hoteli na wszystkich etapach rozwoju - od tworzenia koncepcji, poprzez prace projektowe, budowlane, wyposażeniowe, organizacyjne aż do otwarcia i zarządzania. Wieloletni szkoleniowiec działu HK. Doradza hotelom w kwestii doboru chemii oraz sprzętu w zakresie utrzymania czystości i higieny do poszczególnych działów – HK, gastronomii, SPA i Wellness. Wieloletnia konsultantka i znawczyni branży hotelowej, autorka wielu procedur dla HK.
Maciej Andruch – doradca klienta branży hotelarskiej i pralniczej odpowiedzialny za region warmińsko – mazurski i podlaskie.
ZAOPATRUJĄ W SPRZĘT PRALNICZY. SERWISUJĄ, INSTALUJĄ SYSTEMY DOZOWANIA ŚRODKÓW CHEMICZNYCH. OPTYMALIZUJĄ PROCESY PRALNICZE.
Dariusz Żak - dyrektor Działu Pralniczego, doradca do spraw pralnictwa profesjonalnego. Od ponad 25. lat w tej branży. Ponad 20 lat pracował w międzynarodowym koncernie Ecolab, gdzie zdobył doświadczenie w zakresie zastosowania profesjonalnych technologii pralniczych. Opracowywał technologie dla szerokiej grupy odbiorców takich jak szpitale, hotele, pralnie usługowe, zakłady leasingujące odzież roboczą. Zajmował się programowaniem i obsługą profesjonalnego sprzętu pralniczego zarówno pralnico-wirówek jak i skomplikowanych tuneli pralniczych. Posiada umiejętność programowania i podłączania systemów dozujących do wszelkiego rodzaju sprzętu pralniczego m. in. takich marek, jak: Alliance Laundry Systems (IPSO, Primus, UniMac) - cały asortyment, Electrolux, Girbau, Fagor, Milnor, Kannegiesser, Jensen, Lavatec. W firmie zajmuje się obsługą Klientów z grupy HORECA, jak również sprzedażą profesjonalnego sprzętu pralniczego z grupy Alliance (wcześniej pod marką Lavamac obecnie IPSO). Swoją wszechstronną wiedzą i bogatym doświadczeniem dzieli się z naszymi współpracownikami i obsługiwanymi przez nas klientami.
– Nasi serwisanci sprzętu pralniczego Fagor professional grupy Onnera, jak i IPSO, Primus, Speed Queen i całej grupy Aliance Laundry Systems oraz systemów dozowania. Odpowiedzialni są za wdrożenia systemów higieny na obiektach. Od podłączenia i zaprogramowania optymalnych systemów dozujących, poprzez dobór profesjonalnych środków chemicznych, zapewniają ciągłość ich dostaw jak i cykliczny serwis systemów. Posiadają wieloletni, bezpośredni kontakt z klientem segmentu pralniczego oraz grupy HoReCa.